HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

A VÉGÉN ELKEZDŐDÖTT

2010.03.07. 09:17 wineroads.eu

Egy idő óta letepertek a tennivalók és mérlegelnem kellett fonoos fontosabb és legfontosabb teendők között! A blog sajnos a fontos kategóriába szorult, de most úrrá leszek a káoszon és pótolom az elmaradottakat! Nagy örömhír: ELINDULT A SZAVAZÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igazából ez volt hosszú hallgatásom fő oka és bízom benne mentsége is. Legutóbbi helyzet jelentésem óta telefonnal a kezemben keltem és fejem alatt a klaviatúrán aludtam el, hiszen folyamatosan adatbekértem, zsűritfelkértem, sajtókontaktot kerestem; bemutatkozó helyszínt találtam és íme elkészült minden, igaz egy pici csúszással, de minden jó ha jó a vége, de hol van az még?

 
Március 05. azaz tegnap déli 12 órától elindult az online szavazás és tart egészen április 05. éjfélig! Ez idő alatt még több teendőm lesz mint eddig, ezért valószínű segítségre szorulok!
 
A feladat a következő szét kell kürtölnöm ország-világ számára, hogy 22 fiatal tehetség,  - többségükben egyetemi diplomás -, gyakorlott szakember 12 borvidékről jó borokat készít! Olyannyira, hogy ezt a borász szakma krémjének is be merik mutatni a zsűri előtt magyar; a díjátvételkor pedig a nemzetközi Master of Wine-ok személyében pedig nemzetközi szinten.
 
De csak akkor, és itt jön a munka dandárja, ha bekerülnek a 10 legtöbb szavazatot kapott jelöltek közé! A négy hordóhoz vezető út ugyanis a zsűrin át vezet, és ezen az úton csak a legjobb tíz indulhat el! Tehát ahhoz hogy valaki kedvence (adatok a plussz gombra klikkelve érhetők el) tuti az első tíz között legyen naponta kell rá szavazni!
 
Mindezért cserébe a következőt tudom felkínálni: Egy kétszemélyes borvidéki hétvégét Tállyán az Oroszlános Borvendéglőben az egykori Szírmay Kúriában, valamint három értékes borcsomagot!
 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás online pályázat fiatal egy új legyen hordód borászok;

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr441815490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása