HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Amikor a bor világot vált!

2009.10.15. 22:51 wineroads.eu

BOLDOG VIHARNAPOT! - Avagy a pohár félig teli vagy félig üres?

Az már teljesen világos, hogy egy jó címszó még a leghektikusabb pillanatban is magával ragadja az embert, pláne ha az időjárás a legelszántabb természetjárót is a szobában tartja! Azt azonban kevesen tudják, hogy az éremnek mindig két oldala van, és azok közül is, akik tudják még kevesebben nézik az érem másik oldalát, pedig az mindig ott van!

Így lehet, hogy a viharnap is lehet boldog, mert így kétszer is meggondolja az ember, hogy kimozduljon-e, és ha mégsem megy sehova, olyanra is jut ideje, amire egyébként máskor sosem. Például átböngészni a www.wineroads.eu e havi on-line magazinját, megfejteni az Agykurkász rejtelmeit és megynerni a Móri Bornapok legszebb bortételeit!

Abba már bele sem merek, gondolni és jobban belemerülni, hogy, mi lenne, ha mindenki eleve úgy közelítené meg az adott helyzetet, hogy az csakis jó lehet, no de ez egy boros blog nem pedig filozófiai, bár bizonyos mennyiségű bor után elég közel kerül a kettő egymáshoz, ahogy egy kedves ismerősőm nevezi a világmegváltós stádium!

ha pedig mégis kimozdulnánk, a wineroads.eu eseménynaptára útba igazít!

Friss borturisztikai hírek »

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ákos mór bozóky kamocsay miklóscsabi geszler

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr181453106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása