HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Éltél (át) már ilyent?

2009.09.14. 12:05 wineroads.eu

Nincs kifejezetten kedvenc évszakom! Jó, a tavasz, mint halak csillagjegyűnek persze kivételezett, de minden évszakban van valami gyönyörű, valami kihagyhatatlan, ami máskor nem működik!

Próbáltál például teljesen egyedül egy őszi körpanorámával "kitapétázott" hegyoldalon elszunyókálni a fáradt hétköznapokat kipihenve, miközben a tökéletes csendet a reggeli harmatot felszárító napsugár nesze törte meg? Tudod milyen az felébredni a kellemesen símogató őszi melengető déli napsugárra? Kipróbálod a Tokaji Őszt?

Érekztél már fázosan kora reggel szüretre és melegedtél ki a munka melegében a nap végére? Szekszárdi Szüreti napok?

Aludtál már el egy elhagyatott vízparton az őszi napsugár és a kedves ölelésében? Szüreti Fesztivál Balatonfüreden?

Volt már olyan hogy teljesen átadtad magad gondolataidnak  elveszve az ősz színeinek kavalkádjában? Kalocsai Paprika Napok?

Bújtál már a koraesti őszi csípős hűvös elől falevelekbe, végignézni a naplemetét és magadbba szippantani az ősz illatait? Eger Ünnepe?

Itt az ideje útra kerekedni és kipróbálni mindazt, amit eddig még nem! Válogass kedvedre a helyszínek közül és találd meg a legmegfelelőbbet!

Friss borturisztikai hírek »

 

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál ősz tokaji szüreti

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr461380838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása