HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

BMW és a Bor

2009.08.14. 12:06 wineroads.eu

A jó autónak és a jó bornak sok közös tulajdonsága van. Egyiknél sem az ár dominál ha a minőségről van szó. Csakis az igazi értéknél és a minőségi bornál mondható el, hogy minél öregebb annál értékesebb, és mindekettőnél csakis a jót érdemes mutogatni.

 
Például a müncheni többszintes BMW múzeumban vagy az erdőbényei Vivamus Pincében mely szintén több egészen pontosan három szintes és 3,5 km-es hosszával az ország egyik legnagyobb érlelőpincéje.
BMW helyett busz, tokaji helyett...
Persze nem kell mindig egyetlen egy minőségi kategóriához ragaszkodni, mivel mindig az alkalom szüli az igényt. Így például nem kell feltétlenül autóval menni egy borkóstolóra egészen pontosan a az első BOR, MÁMOR, BÉNYE fesztiválra, ahol a sofőr kimarad a jóból, hiszen szervezett célirányos buszjárat is közlekedik. Ha pedig valaki a,
BMW-hez mástképzel el, mint tokajit
BMV vagyis B, mint Bor, M, mint Mámor és V, mint vadpörkölt, amit Horasz a gasztroblogger süt, főz és eszik a holnapi (2009.08.15-i) Bor, Mámor Bénye fesztiválon, semmi gond. A Vivamus pince ugyanis, több, mint 200 hektáros birtoka nem csak Tokaj-hegyalja dűlőit fedi le, hanem az ország több borvidékét is, így 60 borfajtát tartalmazó borkínálatukból biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, ahhoz az Őzpörkölthöz, melyet a Zempléni hegység ihletett, és amit Horasz egy kicsit másképp készít el! Lesse el,  konyhasarkunkban a titkot és kóstólja meg Ön is a holnapi
BMB-n a Bor, Mámor Bénye fesztiválon!

 
www.erdobenyefesztival.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: bor vivamus erdőbénye mámor bmv bénye horász tojai

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr861308955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása