HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Borászat Cirkusz

2009.10.19. 12:01 wineroads.eu

Avagy mi a közös a borászatban és a cirkuszban? Alapvetően minden:

Vannak kicsik és vannak nagyok! A nagyok azonban nem a méretüknél fogva lesznek nagyok, hanem azért mert nagy dolgok zajlanak a falaik között! Mindenütt bűvészkednek,a megélhetésért csak vannak akik hitelesebben, valakik ügyetlenebbül mert természetükből adódóan nem áll hozzájuk közel az átverés művészete, így ők el/le is buknak.  Lélegzetelállító tehetségek azonban mindenhol vannak, hiszen az elengedhetetlen a fő attrakció szempontjából. Mindegyik iparágban kell a bohóckodás, nevettetés, hiszen mindenhol az emberek kegyeit kell keresni. A vonzerőnek a kínálatnak folyamatosan meg kell újúlnia és a természet rendje szerint a szolgáltatók állandóan jönnek mennek. Egy örökérvényű dolog marad csupán:

THE SHOW MUST GO ON!

 Friss borturisztikai hírek »

 

Szólj hozzá!

Címkék: show cirkusz on tehetség borászat go lebukás must attrakció

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr41460091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása