HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

A START FINISHE

2010.04.02. 11:46 wineroads.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem tudom, hogy kire milyen hatással van ez az időátállítós, hirtelen télből nyárba váltós időszak, de én egyszerűen nem tudom leküzdeni a magam előtt-mögött felgyülemlett teendőket! Jó és rossz hírek mozgatnak, vagy épp stoppolnak, de végösszességben happy a dolog, hiszen:

A kezdeti örömöm, miszerint a Művelt Alkoholista szimpátiáját és támogatását fejezte ki a „Legyen egy új hordód!” pályázatunk iránt, korainak tűnt. Mert, ahogy kiderült a nevezők névsora eltanácsolt minket a borvilág „fura ura”! De hova vezetne a világ, ha a hírnév és a dicsőség csak az ismert emberek kiváltsága lenne! Ezért jó, hogy ebben a pályázatban sok, még nem ismert ifjú borász is megmutatja magát a borász sajtó képviselőinek, a kollégáknak és a nagyvilágnak.

Mi azért a Bortársasággal és neves borszakértőkkel a hátunk mögött bízunk benne, hogy munkánk és kezdeményezésünk nem hiábavaló!

Mindeközben 31 éves lettem én és igazából nem tudom, hogy önmagában jó, vagy rossz e tény. :)

Lassan körvonalazódik a tíz legtöbb szavazatot begyűjtő borászok névsora, de vissza van még három nap és három éjjel! Ezalatt minden lehetséges, bárki felsorakozhat az új hordóhoz vezető út elejéhez! Bár tudom, hogy a napsütésben internetező emberek csak a reklámfilmekben léteznek, de azért bízom benne, hogy mindenki megtesz mindent, hogy kedvenc borászát bejuttassa az első tízbe!

Azután meg jöhet a jól megérdemelt pihenés a tállyai Oroszlános Borvendéglőben, ahova egy borvidéki hétvégét sorsolunk ki!

Na de ki? Ki lesz az első tíz? A tíz legnépszerűbb borász: link a pálya oldalhoz

Szólj hozzá!

Címkék: szavazás pályázat bor

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr221889125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása