HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Egyszer élünk, barkácsoljunk bort!

2009.09.30. 09:50 wineroads.eu

Barkácsoljunk bort! - szólít az angol hírportál egyik cikke és rögtön alatta következik a hír, miszerint három önjelölt portugál borász vesztette életét a borkészítéskor keletkező széndioxid mérgezés miatt!

Mitől gondolják az emberek azt, hogy mindenki ért mindenhez? Miért hiszi azt, mindenki, hogy hosszú évek alatt szerzett tanulmányok, tapasztalatok teljes mértékben elhanyagolhatók és egyszerűnek tűnő szakmák egyszerű elhatározással megvalósíthatók?

Azért mert a fényképezőgépen elég csak egy gombot lenyomni, hogy megörökítsük a pillanatot, azért a fényképészet még egy szakma. Azért mert bárki tud kenyeret sütni otthon azért még nem mindenki pék. Legfőképp pedig, attól, hogy valaki leszüreteli, feldolgozza a szőlőt még senki nem lesz borász máról holnapra, bármennyire trendi is a dolog! 

Miért kell valakinek meghalnia, hogy ez világossá váljon?

Nem lehet, hogy aki nem ért hozzá az csak igya, a profi pedig csinálja a bort?!

 Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: bor széndioxid mérgezés

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr921417523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása