HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

MEGNYERHETŐ LUXUS

2009.11.20. 12:37 wineroads.eu

Herczeg Ágnes borszakértő, munkájának révén a média egyre több területén tudósít a borról. Legutóbb a TV2 Mokka adásában a Fine Living Expo aprpója révén a bort, mint Luxus kategória terméket mutatta be.

A műsorba magával, vitt néhány palackot a magyar prémium kategóriás termékek közül, melyek eredetét, egy kivételével, a reklámtörvények szabályainak eleget téve még a kamera sem fedte fel. A figyelmes néző azonban, egyből ráismerhetett Magyarország talán legismertesbb és legelismertebb borászának borára, vagyis Szepsy István egyik kincsére.

Mindez abból a  szempontból érdekes, mert ezen luxuskategória 6 palackja most meg is nyerhető, egy egyszerű játék révén. Az pedig, hogy mitől olyan ismert és elismert Szepsy István, kiderül a www.wineroads.eu novemberi magazinjának riportjából!

Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 szepsy luxus mokka living istván ágnes herczeg fine ecpo

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr881539506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása