HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

BENNE VOLTUNK A RÁDIÓBAN!!!

2010.03.21. 18:20 wineroads.eu

Hihetetlen fordulatszámon pörgök, olyannyira, hogy sajnálatosan kicsit el is szédítettek az események, így nem maradt elég idő beszámolni a történésekről, pedig lenne miről!

Kértem és kaptam! Rengetegen szavaztak és szavaznak az ország jövendő borászaira Egyre több helyen olvasható a "Legyen egy új hordód" Pályázat részletei! Sőt mi több kedd reggel március 16-án hallható is volt, hiszen a Gazdasági Rádió élő egyenes adásban faggatta Darin Sándort a részletekről!

Ugyanakkor mintha széthúzni látszana a mezőny! A kevesebb szavazattal rendelkezők, mintha feladták volna a harcot! Pedig hátra van még két teljes hét, addig minden lehetséges! Hihetetlen nagy a tét!

Folyamatosan egyeztetünk a zsűrivel, akik türelmetlenül várják a bemutatkozást, a négy kádárcég képviselői mellett ott lesz a Magyar Szőlő és Borkultúra Kft, és a Pannon Bormíves Céh egy-egy képviselője, a Magyar Bormarketing Kft. és a Bortársaság elnöke, a Borkollégium vezetője, valamint a legolvasottabb szakmédiák (Borigo,Herczeg Ágnes,Vinoport, Bor és Piac) egy-egy sajtósa!

Egy szóval ha nem is lét a tét, de a belépő a nagybetűs BOR életbe,hiszen a zsűrin át egyenes út vezet a Pannon Borteraszra, amely június 04-én hemzseg majd a nemzetközi borszakértőktől!

A mezőnyben vannak olyanok, akiket különösen nem kell bemutatni a nagyközönségnek, hiszen a Kovács Nimród Winery borásza, Babiczki László már bizonyított boraival, Borbély Tamás badacsonyi tüzes borai sem ismeretlenek, akár csak a szekszárdi ifjú Németh János remekei! Ők mindhárman jelen voltak a most hétvégén zajló VinCE kiállításon.

Az elkövetkező napokban azon leszek, hogy a többi pályázó erényeit is megismertessem a szavazóközönséggel! Hiszen ebben a játékban nem csak a borászok nyernek, hanem a közönség is! A szavazás révén elvezetjük a közönséget a felfedezetlen kincsekhez és a végén még meg is jutalmazzuk őket egy-egy értékes borcsomaggal illetve egy hosszú hétvégével a tállyai egykori Szirmay Kúriában az Oroszlános Borvendéglőben!

Eddig minden jól megy most nem szúrhatom el!!!!!!!! Szavazatokat akarok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr131857181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása