HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

TUTI AMI BIZTOS - alkoholizmus naptárba vésve

2009.10.07. 09:33 wineroads.eu

Fejlődik a borturizmus egyre több a honos-boros kultúrprogram, és az érdeklődés sem marad el. A gond csak az, hogy sokan még mindig csak az élménybeszámolókat olvasva bosszankodnak, hogy lemaradtak egy tuti programról, hogy ez mostantól megváltozzon:

Az egyik legnépszerűbb véleményformáló boros blog, saját Alkoholista Naptárt hozott létre. A naptár a www.wineroads.eu Eseménynaptárához hasonlóan, mindenki által szabadon szerkeszthető. Ez lehetővé teszi, hogy minden borral kapcsolatos esemény, borkóstoló, borvacsora, fesztivál híre időben eljusson az érinttettekhez.

Mostantól, tehát amellett, hogy a www.wineroads.eu-n település/időpont/esemény jellegre szűkítve megtaláljuk az eseményeket az ország bármely pontján kontroll képpen bármikor megtekinthetjük a Művelt Alkoholista naptárát is!

Tehát, tuti ami biztos figyeljük a wineroads.eu Eseménynaptárát, az Alkoholisták, Alkoholista Naptárát, és véssük be a sajátunkba az izgalmasnak tűnőket, így semmiről sem maradhatunk le!

Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: naptár borfesztivál borvacsora borverseny borkóstoló alkoholista eseménynaptár művelt wineroads

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr621433449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása