HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

SZEPSY and other Mád Men

2009.11.11. 13:35 wineroads.eu

Kincsvadászok ebben a hónapban is könnyedén juthatnak hozzá a ritkaságokhoz, a www.wineroads.eu magazinját olvasva!

Szepsy István elnökletével megalakult Mádi Erdetevédelmi Egyesület, október 24-én tartott bemutató borkóstolót Mádon, a Mádi Kúria épületében.

A borokat különösképp nem kell bemutatni, hiszen azok már messze földön híresek a száraz szamorodnitól az aszúesszenciáig. Azt azonban, hogy miért és mitől különböznek ezek a borok, más Tokajitól nem lehet elégszer hangsúlyozni. Ezért van szükség a személyes találkozásra, az eredvételmi szabályzat szigorának megismerésére, hiszen a titok nyitja a borászok személyiségében, a saját maguk számára felállított szabályok betartásáabn rejlik.

A www.wineroads.eu most bemutatja a borászokat, filózófiájukat és egyben lehetőséget ad a borok megismerésére és megnyerésére is, amihez mindössze csak helyesen kell választ adni a riportok és írások alapján az Agykurkász és a Hol járunk rovat kérdéseire!

A magazinhoz jó olvasást, a játékhoz sok szerencsét kívánunk!

Tovább a magazinhoz »
Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: szepsy egyesület kör mádi eredetvédelmi istvánnyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr151517790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása