HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Ehhez mit szól Eger?

2009.11.13. 12:47 wineroads.eu

Elgondolkodtató! A "Debreceni Libalakoma, Egri borcsilagokkal" elnevezésű Márton-napi rendezvény keddi sajtótájékoztatóján az egriek kételkedve fogadták Halász D. János alpolgármester ígéretét, miszerint a debreceniek garantálják a rendezvényre, 2009.11.13-15-ig a jó időt....

Az egri borászok, aiki fenntartással voltak a késő őszi időpontot illetően most már ténylegesen megnyugodhatnak, hiszen ma reggelre verőfényes napra ébredt a város. Nos, semmi varázslat nincs a dologban egyszerűen csak hinni kell, abban, amit Lenkey Géza is mond, hogy az Élet szép és, hogy végső soron,

"....az elvonuló felhők felett, mindig kék az Ég".

Ezért mindenkinek érdemes kilátogatnia a debreceni Kossuth térre, ahol óránként sorsolnak ki egy palack bort, ahol egri utazást lehet nyerni, és ahol Herczeg Flóra lemezbemutató koncertjét tartja! A szóbanforgó lemezt  hírlevélfeliratkozóink meg is nyerhetik!

További  játékok»
Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: élet nap eger szép debrecen az nyereményjáték géza flóra márton herczeg lenkey

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr811522281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása