HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Nem kell Tokaj-Hegyaljának McDonald's

2009.08.12. 14:18 wineroads.eu

Ott ahol az adottságok még egy hobbi borászatnak is magadják a lehetőséget a legjobb minőségű bor elkészítésére, ahol a borászok közt olyan az összetartás, hogy az elhivatott kezdőt az összes szakmai tapasztalattal támogatják, ott nem a mennyiségen van a hangsúly!

Tokaj-Hegyalja és Erdőbénye borvidéke, azon kevés magyar borvidékek közé tartozik, ahol egymás mellett békében megélnek a legnagyobb üzemek és a legkisebb "manufaktúrák", amelyeknél a varázst pont a limitált széria kuriózuma adja.

 A varázslatot pedig egyetlen dolog törheti meg: a tömegmennyiségű igényt kiszolgáló fejlesztés. Épp ezért például az erdőbényei Ábrahám Pince sem akar Tokaj-Hegyalja Mc Donald's-a lenni.

A pincéjükkel megteremtett varázslatos hangulatot és az erdőbényei idillt kívánja Ábrahám Enikő a BOR,MÁMOR,BÉNYE fesztivál egyik fő szervezője megismertetni, mindenkivel aki többre vágyik, egy virlis-vurtlis tömegbanzájnál! Mert, Ábrahámék nem csak hiszik, de tudják is, hogy..
...a jó bornak nem kell cégér
Ezért az Ábrahám Pincében kivételes alkalmaktól eltekintve ingyen lehet bort kóstolni. Ezzel az ezeréves vevőcsalogatással, pedig megspórolnak mindenféle modernkori marketing kiadást, mert a jónak valóben nem kell reklám.A jó borhoz pedig,
Párszázas helyett, Zöldségleves dukál juhtúrós gombóccal,
melyet Lorien, konyhai partizán, közismerten népszerű gasztroblogger kínál, az érdeklődőknek. Ízelítőként máris megtekinthető a Receptje magazinunk Konyhasarkában. Ha pedig valaki nem tudna ellenállni az ízek csábításának és úgy dönt elkészíti a receptet, mindenképp ügyeljen, hogy nehogy abba a hibába essen, mint Ő a próbafőzésnél, melynek részleteiről a blogjában számol be.
Jó evéshez szól a népdal és villóznak a fények
A fesztivál keretében augusztus 15-én akusztikus dallamok, népdalok kísérik majd a gasztronómiai élvezeteket és Takáts András fotóművész illetve a Kiégő Izzók látványshow-ja akik az egyszerű hangulatteremtő vetítésektől a koncepciózus, hatalmas tereket betöltő, álló- és mozgóképeket vegyesen alkalmazó alkotásokig mindenben érdekeltek, csak gyönyörű fénypászmák legyenek…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr981305133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása