.jpg)
Pontosan nem tudni, annyi azonban bizonyos, hogy már nyolc éve elkezdődőtt a szőlő és a cívis kapcsolata Homonna Attila első birtokán. Attila a hagyomány útján elindulva kezdett a borászkodásba. Azonban nem érte be csupán a Tokaj-Hegyaljai hagyományokkal. Saját bevallása szerint "borhippiként" körbejárva a világot kereste a leges, legjobb technológia nélküli technológiát saját borának. A szakértők szerint meg is találta, mindenestere a borok és az azokról alkotott neves vélemények ezt tanúsítják!
Tradíciót modern, szemlélettel
A tokaji Bormívelők Társaságának tagjaként, mint egy gondos szülő aki már a gyermek születésekor egyengeti a gyermek iskolázatásának útját, Attila sem csak a szőlőről, borról, hanem annak a jövőjéről is előre gondoskodik. Hogy a helyi adottságokon az össz nemzetközi tapasztalatokat ötvözve előállított, kiváló minőségű bort és borvidéket minden, olyan ember akinek a véleménye a borász szakmában kicsit is számít meg-, és elismerje és a tokaji, az erdőbényei borok bekerüljenek az őket illető borok elitjei közé!
A legközelebbi alkalom az ismerkedésre
Augusztus 15-én lesz a BOR, MÁMOR, BÉNYE fesztivál alkalmával, ahol Homonna Attila borai mellett a Jakab Pince borai is megkóstólhatók lesznek.
Chili és Vanilia - Kukorica és Furmint
Mi sem természetesebb, mint hogy egy a másik ember szemében különcnek vélt borász borait, különleges igényeknek megfelelő étel kísérje. Így a Furmint mellé Chili és Vanilia nagysikerű gasztroblogger, a vegetáriánusokra is gondolva friss Kukoricapürét készít erdei gombával, mely magazinunk konyhasarkában vetett első látásra is ínycsiklandó.