HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Vissza az ünnepekhez!

2009.01.06. 21:32 wineroads.eu

Mint, ahogy általánosságban december 28-ra mindenki besokal a bejglitől, töltött káposztától, rántott és mindenféle módon elkészített haltól és amilyen megszokott a január elsejei fáradtság másnaposság, a szürke hétköznapok visszatértével ugyanilyen erővel lesz úrrá rajtunk a vágy arra, amire néhány napja már gondolni sem tudtunk.

Hónapokon át várjuk, heteken át készülődünk az ünnepekre, sütünk-főzünk, harcaba szállunk parkolóhelyért, fáért, vagy a kiszemelt ajándék utolsó darabjáért. A végén, pedig már látni sem bírjuk a finomabbnál-finomabb falatokat. A két ünnep között fogyókúra gyanánt újra járjuk az áruházakat az ajándékutalványok beváltására, vagy netán az ajándékok vissszacserélésére. Így szilveszter éjszakájára ismét formába jövünk - megfeledkezve a karácsony utáni rosszulétről - újra féktelen az evés-ivás. Új év, új fogadalom. Üres lap, tiszta fej, az áruházláncok kínálatában csupa light és fittness termékek, fogyókúrás könyvek és sporteszközök sorakoznak. Az ember pedig szomorúan gondol vissza arra a maradékra, amit egy héttel ezelőtt már nem tudott megenni, most pedig már nem teheti, fogadalomból. Az íróasztalnál ülve, ilyenkor gyötrik az embert a kínzó emlékképek falatkákról, borról, peszgőről.

Engedjünk a kísértésnek, hogy a történet Happy Enddel végződjön, hiszen itt a pótszilveszter és borvacsorák ideje. Egyszer élünk, nincs értelme fogyókúrázni! Nyereje meg a pezsgőkészletet pótszilveszterre, vagy lepje meg kedvesét borvacsora belépővel a ráckevei Kék Duna Wellness Hotelbe.

Mindezeket egy helyen megtalálhatja!
 

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék fogyókúra nyeremény borvacsora meglepi pótszilveszter

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr96862294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása