HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Eladó a Légió bora

2008.06.18. 11:44 wineroads.eu

lafiteA francia idegenlégió  saját bort készített, melynek eladásából származó bevételből kívánja támogatni a veterán katonákat.

A L'Esprit du Corps néven futó vörös és rosé borokat a Puyloubierben található borászatban állítják elő és Provenceben árusítják. A  300 000 palack 2007-es évjáratú bor vár gazdára. Aki kíváncsi a világ talán leghíresebb seregének borára és szeretné  a veterán katonák nyugdíját kiegészíteni az a helyszínen, vagy a www.legion-boutique.com webcímen vásárolhatja meg a borokat.

Vajon Rejtő Jenő halhatatlan hősei is ebből a borból iszogatnak a Láthatatlan Légióban és a Sárga Garnizon falai között?

Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: bor rejtő jenő francia idegenlégió láthatatlan légió sárga garnizon veterán katonák

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr11526943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása