HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Műkincsrablók átnyergelnek a borokra

2008.06.09. 20:42 wineroads.eu

lafiteNem számít újdonságnak, hogy művészeti alkotásokat, ékszereket, drága technikai berendezéseket lovasítanak meg tolvajok, de hogy valaki bormaffiában utazzon az mindenképp érdekes.

Németország Nordrhein-Westfallen tartományában található Velbertben egy spanyol és portugál borokra specializálódott borkereskedést fosztottak ki tolvajok. A betörés során több borkülönlegesség tűnt el, továbbá egy 2005-ös évjáratú 18 literes palack Vall Llach. A rablók kereken 60 000 eurós kárt okoztak. Nem csoda, hogy a rendőrség 1 000 eurós nyomravezetői díjat tűzött ki.

A hír természetesen megrázó, ugyanakkor örvendetes, hogy a borokat egy lapon lehet emlegetni a felbecsülhetetlen értékű műtárgyakkal.

Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: bor borkereskedés muzeális borok borritkaságok borrablás

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr35507180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása