HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Legyen borász 45 perc alatt!

2008.05.21. 07:43 wineroads.eu

Az edmondi (Oklahoma, USA) Spring Creek Village bevásárlóközpontban található Vintner’s Cellar borkereskedés meglepő ötlettel csalogatja ügyfeleit.

A vállalkozó kedvű vásárlók hivatásos borászok segítsége mellett készíthetik el saját borukat. A 30 palackból álló saját borkülönlegesség ára 320-520 US dollár között változik. Eközben mennyit lehet elsajátítani a borkészítés fortélyaiból, az már csak az egyénen múlik.

A bor tényleges elkészítése hat-nyolc hétig tart, de az önjelölt borászok közreműködésére csak 45 percig van szükség. Elsőre a ez az időtartam talán soknak tűnik, de valójában háromnegyedóra egy kész bor kiválasztására sem mindig elegendő. Az eddigi megrendelők  többsége azonban nem elégedett meg a kezdetekben való részvétellel, hanem figyelemmel kísérte borát egészen a palackig.

Talán nem ez a legolcsóbb módja a vásárlásnak, de mint tudjuk a tudás ára felbecsülhetetlen!

Hogy vállalkozó kedvű vásárlók hazánkban is lennének, az szinte biztos, de vajon a hazai borászok megosztanák-e a féltve őrzött családi titkot akárkivel?

Szólj hozzá!

Címkék: borászat borkereskedés borkészítés csináld magad bor

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr20479943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása