HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

SIKERESEN KEZDETT A WINEROADS.EU

2008.05.16. 14:53 wineroads.eu

A 2008. április 22. és május 15. között meghirdetett előregisztráció várakozáson felüli érdeklődést hozott.

"A kezdeti siker minket is meglepett, bevallom nem voltunk felkészülve sem az első 24 óra megrendelés áradatára, sem az azt követő lelkes érdeklődésre és regisztrációkra." - tudtuk meg Darin Sándor "ötletgyáros"-tól.

D.S.: Kollégáinkkal nagyon sokat dolgoztunk, hogy az oldal folyamatos tartalomfrissítése mellett a megrendelők elvárásainak is maradéktalanul meg tudjunk felelni. Az új megrendelők adatainak feltöltése, az aktuális hírek és friss események karbantartása a teljes kapacitásunkat lekötötte, de megrendelőink elégedettsége mindennél fontosabb a számunkra.

Szerk.: Kiket emelnél ki a megrendelők közül?

D.S.: Számunkra minden ügyfél egyformán kedves, mindenkit igyekszünk maximálisan kiszolgálni. A borturizmus fejlesztése közös célunk kell hogy legyen. Ezért hívtuk életre ezt az internetes portált.

Borászatok közül talán a pécsi Radó Pince, a villányi Blum Pincészet és a Wunderlich Borászat, valamint a bodrogkeresztúri Puklus Pincészet, és a Garamvári Szőlőbirtokhoz tartozó, balatonlellei St. Donatus Pincészet emelhető ki. A napjainkban egyre népszerűbb Bükki borvidékről megemlíteném még a cserépfalui Pásti Pincéket és a Kompa Pincét.

Szálláshelyek tekintetében a balatonszepezdi Sir Balaton Castle, a sátoraljaújhelyi Hotel Hunor és a zalakarosi Hotel Venus mellett szép számmal megtalálhatóak családias vendégházak is a portálon, valamint folynak a tárgyalások a megjelenésről, egy több borvidéken vadászházakat üzemeltető társasággal is.

Szolgáltatók között megtalálhatjuk a tokaji Borostyán Borboltot, a hőgyészi Évi Virág - Ajándékot, valamint a villányi borvidékhez tartozó Nagytótfalun található Gábor Ranch Lovastanyát.

Külön öröm számomra, hogy a borturisztikai portál tartalmát gazdagítja a matyó népi hagyományokat őrző és a népi borászati kellékeket bemutató bükkzsérci Pelyhe Pince - Pincemúzeum is, ahol megtekinthetjük az ország első zsűrizett tufapince faragását és a jó borok mellett megkóstolhatjuk a mákos ködmönújjat is.

Szerk.: A turisztikai szakma hogyan fogadta a kezdeményezéseteket?

D.S.: Nagy örömünkre szolgált, hogy nagyon sok támogatást és dícséretet kaptunk mind szakmai szervezetektől, mind magánemberektől. Együttműködési megállapodás született többek között a Magyar Borutak Szövetségével és a Villány-Siklós Borút Egyesületével is. A Tourinform irodákkal is igen jó kapcsolatot ápolunk. Több tárgyalás hasonló együttműködésekről pedig jelenleg is folyamatban van.

Szerk.: Milyenek az első visszajelzések?

D.S.: A dicsérő szavak mellett kaptunk néhány kritikát és számos tanácsot is olvasóinktól, melyeket megszívleltünk és a további fejlesztéseknél mindenféle képpen figyelembe fogunk venni. Már a február 1. és április 21. közötti teszt időszakban szépszámú volt az oldal látogatottsága, amit az elmúlt három hétben sikerült megnégyszerezni. Kollégáimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy ez a tendencia folytatódjon.

Szerk.: Terveitek a közeli jövőre nézve?

D.S.: Semmi szín allatt sem dőlhetünk hátra! Folytatjuk az oldal népszerűsítését mind a borászok, borászatok, szállás- és vendéglátóhelyek, mind pedig az érdeklődő borturisták között. Elégedettek vagyunk az eddigi eredményeinkkel, de a cél, hogy minden hazai és európai borutazás kiindulópontja legyünk még messze van. Addig is hamarosan szeretnénk beindítani a portál teljes tartalmát német és angol nyelven is, ám előbb mindenképp be kívánjuk indítani az idáig példa nélküli on-line borturisztikai magazinunkat, melynek fejlesztése már az utolsó fázisához közeleg.

De legfőképpen az elégedett partnereink táborát igyekszünk tovább gazdagítani!

Szólj hozzá!

Címkék: borturizmus borok borászat borút bormúzeum wineroads.eu borutak borturisztika borturisták szálláshelyek vendéglátóhelyek

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr50472583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása