Ahogy azt Jásdi István korábban a teljesség igényével megírta rengeteg munka, fizikai és papírmunka, öröm, adó, járulék, bosszúság ám elhivatottság és szenvedély is van egy pohár borban, amit a fogyasztó nem minden esetben tud mérlegelni hacsak...
...nem érzi át maga is mindazt a felelősséget, ami egy pohár bor előállításában rejlik a szőlőbirtok megválasztásától, a metszésen át a szüretig és a végső feldolgozásig.
....nem csodálkozik rá maga is a szép szőlővirázásra az egészséges vagy épp aszúszemekre.
....nem izgul, hogy pont akkor essen, vagy épp ellenkezőleg süssön a nap, amikor arra a szőlőnek szüksége van.
.... hacsak nem érzi át a szüret szépségét, ami ugyan már elmúlt de bepótolható, hiszen Árvay János és családja hatalmas szeretettel és örömmel avatott be minden érdeklődőt az aszúszüret rejtelmeibe.
Élje át Ön is újra a szüret hangulatát, hogy átérezhesse ami minden van egy pohár borban, végül pedig játszon a borkülönlegességekért és élvezze, mindazt amire előzőleg fényt derített! Nyerje meg az Úri borok Pincészetének borkóstolóját vagy a Szepsy István édes szamorodni borcsomagját!