HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

MI VAN EGY POHÁR BORBAN?

2009.11.19. 09:38 wineroads.eu

Ahogy azt Jásdi István korábban a teljesség igényével megírta rengeteg munka, fizikai és papírmunka, öröm, adó, járulék, bosszúság ám elhivatottság és szenvedély is van egy pohár borban, amit a fogyasztó nem minden esetben tud mérlegelni hacsak...

...nem érzi át maga is mindazt a felelősséget, ami egy pohár bor előállításában rejlik a szőlőbirtok megválasztásától, a metszésen át a szüretig és a végső feldolgozásig.
....nem csodálkozik rá maga is  a szép szőlővirázásra az egészséges vagy épp aszúszemekre.
....nem izgul, hogy pont akkor essen, vagy épp ellenkezőleg süssön a nap, amikor arra a szőlőnek szüksége van.
.... hacsak nem érzi át a szüret szépségét, ami ugyan már elmúlt de bepótolható, hiszen Árvay János és családja hatalmas szeretettel és örömmel avatott be minden érdeklődőt az aszúszüret rejtelmeibe.

Élje át Ön is újra a szüret hangulatát, hogy átérezhesse ami minden van egy pohár borban, végül pedig játszon a borkülönlegességekért és élvezze, mindazt amire előzőleg fényt derített! Nyerje meg az Úri borok Pincészetének borkóstolóját vagy a Szepsy István édes szamorodni borcsomagját!

Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: jásdi szüret szamorodni árvay szepsy bor borok úri pincészete

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr191536063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása