HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Tizenöt éves borszakértő Villányból

2008.03.17. 22:04 wineroads.eu

"A Róth-fiú bora elvarázsolta az olaszokat

Dani az apával, Róth Józseffel közösen kísérletezett ki egy új barrique cuvée-t. Olasz borászok kívánságára háromféle fajtából: cabernet francból, cabernet sauvignonból és pinot noirból négyféle „keveréket” készítettek. A veronai szakemberek ebből választották ki a szerintük legjobb, mediterrán jellegű bort, ami a Sanctus Selection – Szent Válogatás – nevet kapta.

A ritka ital mindössze 3600 sorszámozott palackba kerül. Az olaszok olyannyira értékelték a bort, hogy saját maguk küldik a hordókat, hogy azokban érleljék majd számukra Villányban a nemes italt."


Nos, ehhez igazából nincs is mit hozzáfűzni, minthogy:


Gratulálunk Dani, csak így tovább!

Friss borturisztikai hírek »

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr56385357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vodoo Child · http://www.kalland.hu 2008.04.18. 11:02:41

Jó borokat ittunk! Itt voltunk egy varázslatos hetet. Testben lélekben teljesen feltöltődtünk. Nem beszélve a vidék adta harmónikus csendről.. www.kalland.hu
süti beállítások módosítása