HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Finish előtt...

2009.08.10. 10:51 wineroads.eu

Ismerős a pillanat, amikor eljön az idő, amire hetekig készülődtünk, terveztünk és azt hittük sosem jön el, aztán mégis, korábban, mint hittük volna és ekkor még annyi a teendő...

Amikor azt hittük, hogy már nekünk semmi újjat nem mondhatnak, mert mindenre gondoltunk akkor kiderül, hogy, nem tisztázott:

  • az, hogy mivel utazunk..
    Semmi gáz, a HOMM KFT. mindenkit a helyszínre szállít sőt még haza is visz, ha kell még aznap, ha a BOR,MÁMOR BÉNYE feeling minden percét ki szeretnénk használni majd másnap!
  • az, hogy pontosan hova is kell menni:
    15 Borászat vár Erdőbényén széltében hosszábban, mindegyik egyedi programmal, tehát a Köszönztjük Önt és Viszonlátásra Erdőbényén táblákon belül sehol sem tévedhetünk el!
  • az, hogy hol mit lehet enni...
    Gasztrobloggerek, helyi specalisták és specialítások várnak minden pincénél! Tényleg nem egy hagyományos piknik lesz ez! Neked elég csak a pokrócot hozni a Gasztronómia készen vár!
  • csak evésről ivásról szól majd az egész:
    Dehogy, minden vállfajú zene hallható lesz -ami illik a borhoz- párhuzamosan és időeltolással, hogy mindenki rész vehessen mindenen a gyermekzenétől a jazzig!
  • az, hogy hol lehet aludni...
    Bárhol, tényleg
    természetesen csak a készlet erejéig szállodában, sátorban, panzióban vagy fogadóban!

Íme öt újabb indok, amiért érdemes az Erdőbénye fesztivált felekresni, és íme egy tipp, hogy miért érdemes a blogunkat és oldalunkat olvasni:

+1 Ezen a héten maguk a résztvevők (borászatok , gasztrobloggerek, helyi éttermek) invitálnak majd a fesztiválra,  egy-egy újjabb titok felfedésével!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr61299930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása