HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Lenyomat

2009.08.05. 09:54 wineroads.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Állítólag 11 millió éves az a szőlőlevéllenyomat, amely a legrégebbi a világon és amely egyébiránt Erdőbényén található! Igen ott, ahol augusztus 15-én a BOR, MÁMOR, BÉNYE fesztivál első rendezvénye lesz!

Ha csak 11 millió év töredéke telne el, akkor is érdekes és izgalmas lenne visszapillantani a jelenre.  Jó érzés lenne látni, hogy vannak olyan emberek, akik elsősorban nem anyagi haszonszerzés céljából - persze az is, de ez természtes, hiszen a semmiből semmi lesz - hanem az igazi soha sem múló értékek megőrzésére törekszenek. Ezért felelevenítik és mindenki számára elérhetővé teszik egy vidék, egy falu népi szokásait, hétköznapjait és ünnepi pillanatait visszahozva ezzel az elmúlt korok szépségét, boldog békés perceit nélkülözve a XXI. század rohanását, technikáját.

Hogy kik ők, mit szeretnének elmondják ők maguk:

Ábrahám Enikő, Berger Zsolt, Karádi Szilvia, Péter Róbert....

...és ez még nem minden(ki)!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: bor millió éves 11 erdőbénye mámor bénye szőlőlenyomat

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr331289861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása