HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Tállya kikerül a középpontból

2009.08.04. 09:40 wineroads.eu

Ugye, semmi újjat nem mondok azzal, hogy Tokaj-Hegyalján, egészen pontosan Tállyán található Európa mértani középponntja!

Kihagyhatatlan élmény origója lenni Európa mértani középpontjának, de nem elhalaszthatatlan. Ellenben Augusztus 15-én teljesen más  halaszhatatlan élményben lehet része, annak aki ellátogat a BOR, MÁMOR, Bénye fesztiválra Erdbőnyére! Miért?

8. Földi és Föld alatti séták!

Mert Erdőbényén nem csak a felszínen járhatjuk végig az utcákat, hanem a 3,5 kilométeres pincerendszer révén a föld felszín alatt is feltérképezhető szinte az egész település!

+1 A zene útba igazít!

Ha estleg a föld alatt eltévednénk csak ezen a napon, útbaigazít a zene! Csupán fülelni kell, hogy épp milyen sítlusú dallam hallható és máris kiderül, hogy a templom vagy pontosan melyik pince alatt haldunk el!

Ui.: Ha azonban újra Tállya lesz az úticél semmiképp ne feldeje felkersni az Oroszlános borvendéglőt! Ha bort kóstolna, ha borkóstólna  egy remek ételspecialitás kíséretében, vagy ha egyszerűen éhes  és/vagy fáradt Ön mindenképp számíthat a hűsítő egykori kúriavilágot idéző étterem szolgáltatásaira!

www.erdobenyefesztival.hu

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: európa bor pincefesztivál erdőbénye mámor tállya mértani közepe. bénye

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr21287540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása