HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Hol Járunk?

2009.05.06. 14:24 wineroads.eu

Az elkövetkező hetekben Agatha Christie módjára részletről-részletre rejtély feltárást tartok, melyben adottak a tények ismertek a körülmények mégis időről-időre meghatározó eddig ismeretlen információkra derül fény. Az ügy felgöngyölítésében nagy segítséget nyújt a www.wineroads.eu.

1. számú támpont

Kék szőlőből vörös bor. Szeme szép, szeme szép, akinek a szeme kék, akinek a szeme fekete. Illata piros, íze lila. Türelmes, akár 10-15 évig is eláll. Elterjedt világszerte 200 000 hektáron lelhető fel, hazánkban is több borvidéken termesztik!

Ki az? Mi az?

Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: vörösbor kékszőlő wineroads

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr331106178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása