HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Társas a szőnyegen a szőlőben!

2009.02.16. 16:23 wineroads.eu

Játszani mindenki szeret, a felnőttek néha még jobban, mint a gyerekek. Pláne ha interaktív társasjátékról van szó, melyhez kell  egy szőlőterület pincével, egy platós traktor, és persze jó borok.

Mielőtt azonban, bárkit is megijesztene a szőlőben repkedő mínuszok gondolata, a játék ezen része a szőlő és a traktor csupán virtuális, a helyszín szabadon választható a lényeg hogy legyen elég hely  egy nagyobbacska (4-14 fő, de 6 főtől a legideálisabb) játékoskedvű baráti társaságnak, akik szeretik a bort illetve szeretnének minél többet megtudni róla!

Mi van?

A niersteini német testvérpár Karin (pedagógus) és Peter Huff (borász) egy olyan társasjátékot alkottak meg, ahol játszva lehet szert tenni borászati és borkóstálási alapismeretekre. A társaság  tehát egy virtuális szőlőterületen a virtuális traktorral  2,5-3,5 órán keresztül zötyöghet miközben a játék nagyon is valós 7 palack borát megismeri, szőlőfürt korától a kóstólási technikáig, elméleti és gyakorlati síkon egyaránt.

A játék célja a minőségi bor és borkóstolás meggismerése, amihez persze, ahány bor annyiféle pohár is kell, melyeket igény szerint meg is lehet vásárolni a játékkal együtt!

Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: peter társasjáték funzelfahrt karin huff

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr83946743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása