HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Láss csodát!

2009.02.07. 16:51 wineroads.eu

"Tokaji fakad itt az asztal lapjából...
Merülj a természetbe el!
Itt a csoda, csak hinni kell!
Ki a dugót, most igyatok!"

A németek nem ismernek lehetetlent. Goethe törzshelyén bor folyik az asztalból!

A lipcsei Auerbachs Keller-ben mindenki csodájára járhat, sőt szerdától ihat is az asztalból folyó borból, mely semmilyen különösebb ördögi trükköt nem rejt magában. Nem Mephisto, hanem egy ügyes asztalos műve ez, aki a vörös és fehérbornak egy-egy csapot szerelt fel az asztalra.

Vörös és fehér bor? Hol marad a német precizitás, a tokaji minden csak nem vörös, miért kellett két csap? Jó-jó az üzlet az üzlet, méghozzá nagyon furmányos, hiszen különböző csomagáron lehet fogyasztani nem az asztali folyó bort, hanem az asztalból folyó bort vacsorával, vagy a nélkül.

Szólj hozzá!

Címkék: keller mephisto goethe faust auerbachs

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr75928643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása