HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

A siker titka a részletekben rejlik...

2008.08.29. 10:44 wineroads.eu

Az "Organisation Wines of South Africa" elnevezésű szervezet tudja, hogy a siker titka a részletekben rejlik és hogy a legköltséghatékonyabb reklám egy már jól bejáratott meglévő világraszóló esemény marketingkampányához csatlakozni.

Ebből a megfontolásból már most megkezdték a felkészülést a 2010-ben megrendezésre kerülő Futball Világbajnokságra. Egészen pontosan a pincéreket kezdték el tovább képezni, hogy azok felkészülten fogadhassák a megnövekedett számú érdeklődőket. Természetesen a bővebb ismeretanyaggal a hazai borfogyasztási kedvet is megpróbálnák növelni.

Ha mi magyarok végre megközelíthetnénk egy Világ-, vagy egy Európa Bajnokságot már a reptéren borkóstolóval várnánk a szurkolókat...

Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: bor világbajnokság 2010 wines of south africa

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr31639092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása