HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Túrabor nem csak bortúrára!

2009.02.17. 18:30 wineroads.eu

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a természetjárás hazánk pedig nem szűkölködik a szebbnél szebb túraútvonalban, ahogy borospincékben sem. Azonban nem minden túraösvény mellett található egy borospince vagy borozó, tehát ha valaki a túrája során borra szomjazik kénytelen magával vinni egy palackkal. Ám az üveget cipelni teli vagy akár üres állapotban is igen megterhelő lehet egy gyalogtúra során. Minden valószínűséggel ez az elgondolás indítatta a pillekönnyű rozsdamentes acélból készült boros karaf megalkotóit is. Kedvenc borunkat a 750ml-es "túrapalackba" töltve ezentúl könnyedén túrázhatunk. és, ami az egészben a legjobb a "túrapalack" kényelmesen elfér a kerékpár kulacstartójába is.

Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: bor túra természetjárás karaf

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr91949054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása