Akik igazán megengedhetik maguknak, hogy élvezzék az édes életet, azok a fanyar és száraz ízekre esküsznek. A minőség titka számukra a száraz, félszáraz pezsgőkben és a keserű csokoládéban rejlik.
Minél sötétebb egy csokoládé, annál magasabb a kakaótartalma és minél több kakaó van benne, annál értékesebb. Az ősi maya világban a kakaóbab legalább olyan értékes volt, mint amennyire keserű önmagában. Az igazi rajongók pedig, a természetes, kizárólag kakaóból készült csokoládét tartják valódinak. Keserű csoki, száraz pezsgő. A csokoládé és a pezsgők elit világa pedig abban egyezik, hogy az igazi minőségnek esküdt ellensége a hozzáadott cukor.
A különleges minőségnek azonban ára van. Az Extra Brut pezsgők jóval magasabb áron kaphatók a többi pezsgőnél. Ez a tény nem jelenti azt, hogy csak a száraz ízek tekinthetők minőséginek, mert nem csak a száraz pezsgők, borok finomak és nem csak ezek a drágák. Példának okáért, itt van a mézédes tokaji aszú, vagy az igazi különlegesség, a jégbor. Édesek, drágák és vitathatatlanul elegánsak.
De, mint azt tudjuk a puding próbája az evés. Ha véleményt szeretne alkotni arról, hogy Önhöz melyik ízvilág áll közelebb, vegyen részt játékunkban, ahol megnyerheti a Garamvári Pezsgőpincészet Chateau Vincent Evolution Rose, a Törley Pezsgőpincészet Chardonnay Brut száraz ízvilágú és a Royalsekt Kft. Muscat de Luxe "gyümölcsálom"-ízű édes pezsgőjét +1 ráadásként a Garamvári Szőlőbirtok Délidűlő Chardonnay borát.