HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Nyaral a Kontinens

2008.07.09. 23:47 wineroads.eu

borászportált hackeltekHivatalosan is megkezdődőtt a nyáriszünet, bezártak az iskolák, kiürültek az utcák, megteltek a strandok, hírcsend honol a médiákban.

 

Azok akik a rekkenő hőség idején légkonditól hűvös, árnyékolt helységben a monitor előtt robotolnak azok talán osztják a fenti nézetet, számukra valóban nem történik semmi újdonság. Ám akik már élvezik a jól megérdemelt szabadságot bizonyságot adnak arról, hogy igen is zajlik az élet a borturizmus terén. Ezen a héten is számos rendezvény várja az érdeklődőket mind az 5 Borrégióban, az Egri Bikavérünneptől kezdve a Gyenesdiási Bornapokig. Természetesen ezzel kicsit sem vígasztaltuk meg az érintett dolgozó népet. DE ők gondoljanak csak arra, hogy amikor másnak már lecsengett a nyaralása ők akkor fogják csak igazán jólérezni magukat, és hogy akkor milyen programok lesznek porondon arról a http://www.wineroads.eu/esemenynaptar.php valamint a heti hírlevél program- és szállásajánlója tudósít.

Addig pedig egy pohár bor?

Friss borturisztikai hírek »

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál bikavér gyenesdiás hőség borrégió

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr44561450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása