HTML

Borutak blog

Borturisztikai hírek, események. Utazások, élmények , pro és contra tapasztalatok borutazások során és minden, ami a wineroads.eu borturisztikai portálon történik szőlővel és borral kapcsolatban.

Linkblog

Mit ér egy borospince output indikátor nélkül?

2008.04.04. 16:27 wineroads.eu

...Tartalmas, jó pályázatot készítettünk, amikor az utolsó pillanatban leadjuk, nyugodtak vagyunk.

2008. március. 8-án hajnalban meghal Figula Mihály, a 2000. év bortermelője. Aznap kézbesítik a pályázat elutasítását.

Az indoklás szerint "a pályázó nem vállalta az audiovizuális egyéb akadálymentesítés output indikátort". Hogy mit jelent mindez egy látványpincében, egy borkóstoló-helyiségben, vagy éppen egy műemlék épületben, az mindegy (a fizikai akadálymentesítést hiába vállaltuk), a kiírásban hivatkozott törvényi hely szerint ezek a követelmények egyébként is "közszolgáltatást nem nyújtó projektek esetében csak irányadónak tekintendők"...

Mit is mondhatnánk erre a cikkre. EZ AZ ÚJ MAGYARORSZÁG!

Friss borturisztikai hírek »

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://borutak.blog.hu/api/trackback/id/tr84411272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vas László 2008.05.05. 20:34:56

mindenekelőtt szeretném leszögezni: nagyszerű kezdeményezésnek tartom a wineroads.eu-t. még akkor is, ha a bejegyzéssel kapcsolatban több kritikai észrevételem is van. Egyrészt az idézett cikknél nem tüntetnek fel szerzőt, illetve forrást (az írás egyébként Jásdi Istvántól származik, és ha jól emlékszem, akkor a Decanterben jelent meg). Másrészt a bejegyzés végén található szubjektív megjegyzés keltett bennem némi megütközést. Azon túlmenően, hogy a Jásdi úr által leírtakat jómagam is mélységesen felháborítónak tartom, úgy gondolom, hogy egy magát európainak valló portáltól megengedhetetlen, hogy olyan szubjektív megjegyzést tegyen a cikk végére, amely - akár burkoltan is - politikai véleményt tükrözzön (a megjegyzés többszöri elolvasást követően is az aktuális kormány - szerintem is számos ponton kifogásolható - programjára utal némi cinizmussal) kívánom Önöknek, hogy portáljuk valóban elérje azt a célt, amelyet hirdetnek, és akkor nem csak nevében, hanem tartalmában és szinvonalában is európai lesz. üdvözlettel: Vas László

wineroads.eu 2008.05.05. 21:22:10

Köszönjük Vas László jókivánságait és bíráló kritikáját. A Blog-bejegyzésünk a portál hírek részéhez kapcsolódik, ahol a teljes cikket közöltük és feltüntettük a hírek forrását (Jásdi István, mi az index.hu-ról vettük át az írást). Ami a kommentünket illeti, igazat adunk Vas Úr észrevételének és sajnos politikai véleményt alkottunk. Nem volt szándékunkban, és a jövőben tartózkodni is fogunk a politikai hangvételű véleményektől és zászlónkra tűzzük az egységes Európai Borturisztikai Portál pártsemleges és határokon átívelő küldetését.

Köszönjük még egyszer megtisztelő véleményét munkánkról!
süti beállítások módosítása